Scholen en kinderopvang

Edegem telt maar liefst 10 verschillende scholen, voor kleuteronderwijs, basisonderwijs en secundair onderwijs! Een handig overzicht van de contactgegevens van de scholen in Edegem kan je terugvinden op de website van de gemeente Edegem.

Kleuter- en lagere scholen

  • Andreas Vesalius gemeentelijke basisschool
  • Basisschool 't Kofschip GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
  • Basisschool Blik/De Link (kleuterschool)
  • Gesubsidieerde Vrije basisschool Olfa 't Plein
  • Gesubsidieerde Vrije basisschool Olfa Drie Eiken
  • Gesubsidieerde Vrije basisschool Olfa Elsdonk
  • Gesubsidieerde Vrije basisschool Olvebasis

Secundair onderwijs

 

Buitenschoolse kinderopvang

IBO SPEELCLUB CENTRUM

 

Drie Eikenstraat 16
2650 Edegem

03 330 16 90
Speelclub.centrum@koraal.be

IBO SPEELCLUB FORT

 

Hangar 24
2650 Edegem

03 330 16 91
Speelclub.fort@koraal.be

Huis van het kind en jongere

huis van het kind

Het Huis van het Kind is een samenwerking tussen verschillende partners die samen werken met en voor kinderen, jongeren, gezinnen en iedereen die met kinderen en jongeren in contact komt.

Samen gaan ze het engagement aan om alle gezinnen zo goed als mogelijk te ondersteunen. Je kan er terecht met je vragen voor opvoedingsondersteuning, preventieve gezondheidszorg, informatie, advies … Je wordt doorverwezen naar die organisatie die je hierbij het best kan helpen.

Als je meer wil weten over de werking van het Huis van het Kind, verwijzen we door naar website van Kind en Gezin.

Contact

Drie Eikenstraat 16
2650 Edegem

03 289 26 50
huisvanhetkind@edegem.be

Kunstatelier

logoABK250
AMWD-250

Hou je van kleur en ben je nieuwsgierig? Ben je graag bezig met je handen? Geef je graag vorm aan dingen? Zoek je een uitlaatklep voor wat je ziet en wat je voelt? Sluimert er een beginnende artiest in jou en wil je hier graag in groeien?

Dan is de academie de "place to be"! De Academie vertrekt vanuit de talenten van de leerlingen en staat garant voor een kwalitatief leerproces met respect voor ieders eigenheid en karakter.

 

Kom meer te weten over de Academie

Houd je van dansen, zingen, muziek of spelen? Wil je graag je gevoelens, ideeën op een eigen manier uitdrukken via muziek, woord of dans? Dan ben jij  misschien wel de artiest die ze zoeken!

Geniet je liever van een voorstelling? Hou dan zeker de kalender in de gaten voor alle concerten en activiteiten die dit jaar in en door de academie plaatsvinden!

Heb je vragen over een specifieke opleiding of wil je jou bijvoorbeeld volgend jaar in te schrijven? Spring dan zeker eens binnen tijdens de openingsuren of neem contact op via: