EDEGEM/MORTSEL Begin volgend jaar opent een nieuw kantoor van vastgoedmakelaar Habicom in de Strijdersstraat in Edegem. Het is al het zesde kantoor van Habicom. “Aan het roer komt een Edegemnaar in hart en nieren die buiten de bakstenen ook de locatie dus goed kan verkopen.”


Bron: HLN |Sander Bral | https://www.hln.be/edegem/immo-habicom-breidt-uit-met-fysiek-kantoor-in-edegem~afe7578f/
09-11-21, 14:50

Habicom – hoofdkantoor Mortsel – is al jaren actief in Edegem en bezorgde er al ruim 280 gezinnen aan een nieuwe thuis. “Met een nieuw kantoor kunnen we nog een betere service bieden aan onze klanten”, zegt Ben Verhelst, die aan het roer komt te staan van het Edegemse filiaal. “Zo kunnen kopers voor het afgeven van sleutels en het tekenen van compromissen en dergelijke gewoon terecht in Edegem in plaat van één van de omliggende kantoren.”

“Daar gaat wellicht veel gebruik van worden gemaakt door de vele beweging op de Edegemse vastgoedmarkt. Door de vergrijzing komen er veel woningen vrij en veel jonge mensen trekken naar de zuidrand van Antwerpen, omdat er bijvoorbeeld kinderen op komst zijn. In de afgelopen twintig jaar stegen de prijzen van huizen in Edegem met maar liefst 169%.”