Habicom breidt uit met poetsdienst en opent nieuw kantoor op 1 april Ben Verhelst en Naranjo Decamps aan het toekomstige kantoor in Edegem. Ben Verhelst en Naranjo Decamps aan het toekomstige kantoor in Edegem.

 

Bron: Nieuwblad | Filip Spoelders |https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220324_97732725
Donderdag 24 maart 2022 om 22:10

MORTSEL, EDEGEM – Vastgoedexpert Habicom, met hoofdkantoor in Mortsel, gaat zijn aanbod uitbreiden met een poetsdienst. Op 1 april opent het ook zijn nieuw filiaal in Edegem.

Door stelselmatig nieuwe diensten aan te bieden, wil Habicom meer doen dan enkel verkopen en verhuren. Vorig jaar begon het nog met een klusjesdienst en nu komt de poetsdienst er aan.

“Net als met de klusjesdienst willen we onze klanten verder ontzorgen. Daarom kan je na de verkoop rekenen op onze poetsdienst. Je verkoopt je huis, koopt een ander huis en moet dan noodgedwongen nog je verkocht huis helemaal gaan oppoetsen. Hiervoor kunnen we binnenkort onze eigen poetsdienst inschakelen. Deze extra service zal, onder bepaalde voorwaarden, gratis worden uitgevoerd als eigenaars hun eigendom via Habicom verkopen”, geeft zaakvoerder Naranjo Decamps aan.

Verhuisservice

 

Binnenkort zal er trouwens nog een verhuisservice bij komen. Deze extra diensten zorgen voor extra werkgelegenheid. Habicom telt bijna dertig medewerkers. De klusjesdienst groeide op een jaar tijd van één naar drie arbeiders. Nu worden mensen voor de poetsdienst gevraagd.
Naast het filiaal in Mortsel is Habicom aanwezig in Boechout, Kontich, Wilrijk en Antwerpen. Op 1 april opent in de Strijdersstraat van Edegem een zesde kantoor.