Edegem – Vastgoedexpert Habicom opent begin 2022 zijn zesde kantoor. Met zijn uitbreiding naar Edegem wil het makelaarsbedrijf nog meer visibiliteit krijgen en de service naar de klanten toe verder verbreden.

 

Bron: GVA | Filip Spoelders| https://www.gva.be/cnt/dmf20211108_95929521
Maandag 8 november 2021 om 17:27

 

Habicom is fysiek al aanwezig in Mortsel, Wilrijk, Antwerpen, Boechout en Kontich. Met de Strijdersstraat in Edegem komt daar een nieuw locatie bij. De firma van oprichter en bestuurder Naranjo Decamps kocht het pand waar ooit bakker Ralph Jespers zijn zaak opstartte. “We zijn reeds aanwezig in Edegem maar met een kantoor in de gemeente willen we onze marktpositie versterken. Klanten moeten weten dat ze door ons aan te spreken de hele zuidrand bereiken. Edegem is een vergrijsde gemeente. Veel ouderen willen hun woning verkopen of verhuren om naar een appartement te verhuizen. Zij zullen nu in hun buurt bij ons terecht kunnen”, vertelt Decamps.

 

Renoveren en juridisch advies

 

Achter het kantoor bevindt zich een magazijn dat Habicom kan gebruiken voor zijn klusjesdient terwijl ook het renovatiebedrijf Project Invest er gevestigd is. “Door samen te werken met Project Invest breiden we onze service verder uit. Wie een huis of appartement wil verkopen of verhuren, kan het door ons laten opknappen of zelfs renoveren om het tegen een hogere prijs op de markt te brengen. Naast onze juridische dienst met gratis advies en een verhuisdienst die we volgend jaar willen opstarten, nemen we alle zorgen van onze klanten over.”

 

Het gezicht van het nieuwe kantoor wordt Edegemnaar Ben Verhelst, die reeds actief is bij Habicom. “We bezorgden de afgelopen jaren al meer dan 280 gezinnen een nieuwe thuis in Edegem. Binnenkort zijn de mensen in ons kantoor welkom om bijvoorbeeld sleutels af te geven of om de compromis te tekenen. We staan dichter bij de mensen want je verkoopt meer dan de bakstenen van een gebouw. Het is mijn doel om telkens opnieuw ook Edegem en de regio te verkopen zodat onze klanten zich thuis gaan voelen.”

In zeven jaar tijd kende Habicom trouwens een stevige groei. “In 2014 waagden Veronique Peeters en ik de sprong naar een eigen zaak. We hadden met ons twee geen enkele garantie dat het zou lukken. Nu hebben we een team van ongeveer dertig personen en zes kantoren. Dit hadden we natuurlijk nooit kunnen dromen”, geeft Descamps nog mee.