April 2022 opent habicom een nieuw kantoor in de strijdersstraat in Edegem. Ben Verhelst, nu ook al actief bij habicom, komt aan het roer te staan van dit 6e habicom-kantoor. Naranjo Decamps, bestuurder van habicom: “Ben heeft meer dan 12 jaar ervaring en is een Edegemnaar in hart en nieren. Aangezien we buiten bakstenen ook de locatie moeten verkopen, is Ben dus dé vastgoedexpert die je nodig hebt in Edegem.”    

 

Habicom is geen onbekende in Edegem”, vertelt Ben, “We hebben de afgelopen jaren al vele (ver)kopers en (ver)huurders geholpen bij het verwezenlijken van hun vastgoeddromen en bezorgden al meer dan 280 gezinnen een nieuwe thuis in Edegem.” Tot nu toe was habicom vooral aanwezig in het straatbeeld van Edegem met hun opvallende groene borden, vanaf volgend jaar komt daar het kantoor in de strijdersstraat bij. Ben: “Op die manier kunnen we een nog betere service bieden aan onze klanten. Binnenkort kunnen zij bijvoorbeeld voor het afgeven van sleutels, het tekenen van een compromis enz. gewoon terecht in Edegem in plaats van in één van de omliggende kantoren.”

Daar gaat waarschijnlijk veel gebruik van worden gemaakt, want er is veel beweging op de Edegemse vastgoedmarkt. Ben: “Door de vergrijzing komen er veel woningen op de markt. Tegelijkertijd trekken veel jongen mensen van de stad naar de zuidrand van Antwerpen, bijvoorbeeld omdat er kinderen op komst zijn. Edegem spreekt hen aan vanwege het residentiële karakter en het vele groen.” Die populariteit is ook te zien in de cijfers: in de afgelopen 20 jaar stegen de prijzen van huizen in Edegem met liefst 169%*. In 2000 was de gemiddelde prijs voor een woning in Edegem 137.220€*.  In 2020 was die gemiddelde prijs gestegen naar 369.390€*. Voor appartementen in Edegem is de prijsstijging nog opmerkelijker.  Zij gingen, in 20 jaar met 180%* omhoog.  Ben krijgt in Edegem hulp van zijn vriendin Lynn, die ook zeer ervaren is en uitblinkt op het vlak van klantvriendelijkheid. Dus of het nu om een klein appartement (als investering) gaat of een ruime vrijstaande woning: vanaf volgend jaar ben je van harte welkom met al je vastgoedvragen en woonwensen in kantoor Edegem.

*BRON: Stadim.be