Bron: https://www.edegem.be/zomerbar
Gepubliceerd op dinsdag 29 maart 2022

Na een aantal succesvolle edities zoekt Edegem opnieuw een concessionaris voor uitbating van een zomerbar in fort. Net als vorig jaar gaan we op zoek naar een uitbater met horeca-ervaring voor de uitbating van een zomerbar in Hangar 39, aan de buitenrand van ons fortdomein.

 

Die mag van 26 mei tot 30 september worden uitgebaat. Het voorstel moet zoals steeds in harmonie zijn met het natuurlijk en historische kader van het fort en de omgeving.

De voorstellen moeten rekening houden met het beschermde karakter van de locatie en de natuur en de omgeving. Het einduur ligt vast op middernacht. We verwachten zoals steeds een gezellige, kleinschalige loungesetting met zachte muziek en familiale activiteiten. Aspecten zoals duurzaamheid en sociale tewerkstelling kregen extra aandacht in ons lastenboek.

Van 29 maart tot 19 april : periode voor plaatsbezoeken. Kandidaten kunnen een aanvraag doen via patrimonium@edegem.be. Geïnteresseerde uitbaters moeten zich dinsdag 3 mei 2022 voor 10 uur kandidaat stellen via lokaalbestuur@edegem.be met vermelding ‘kandidaatstellingsdossier zomerbar’.
Download hier het lastenboek met alle informatie: Lastenboek_Zomerbar_Fort_5_H39_2022.pdf 1,4 Mb